Bussen

Bussen

Author
Message
Profile Picture
Posted Sun 11 Apr 2021 2:00 PM
View Quick Profile
New Member
New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)
Group: [0] Last Active: - Visits: 0
Heb geen auto en loop slecht. Kan ik een rondreis maken met een bus. Natuurlijk met tussenstops en overnachtingen in b&b of hotelletje. 
Tags
Profile Picture
Posted Mon 12 Apr 2021 10:37 AM
View Quick Profile
Community Expert
Community Expert (8.5K reputation)Community Expert (8.5K reputation)Community Expert (8.5K reputation)Community Expert (8.5K reputation)Community Expert (8.5K reputation)Community Expert (8.5K reputation)Community Expert (8.5K reputation)Community Expert (8.5K reputation)Community Expert (8.5K reputation)
Gold Achievements 4 Silver Achievements 4 Bronze Achievements 22
Island of Ireland
Posts: 71
Group: Community Moderator Last Active: Fri 24 May 2024 4:33 PM Visits: 2.8K
Hey Karin!

Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. :)

Er is een uitgebreid busnetwerk over het gehele eiland en je kan op die manier al een heleboel moois zien op een ontspannen manier. Je kan zelf je reis en tussenstops uitstippelen met het openbaar vervoer, of je kan je busreis laten regelen door een touroperator. Zij houden dan rekening met je wensen en regelen als je dat wil ook je overnachtingen. Als je zelf je accommodatie wil regelen, is onze accommodatiepagina wellicht een handige plek voor een overzicht. Je kan natuurlijk ook steeds de combinatie maken! Het openbaar vervoer gebruiken om te reizen van plek naar plek en van daaruit een dagtour per bus nemen die je langs de mooie plekken in de buurt neemt.

Heb je al een idee wat je zoal wil zien en bezoeken?

Ik heb gezien dat je eerder een post hebt gemaakt in het Engels, waar Melin op heeft gereageerd met wat handige links en leuke informatie. Je kan haar antwoord altijd vertalen naar het Nederlands als dat makkelijker leest, met de vertaalknop rechtsbovenaan ons Forum.

Joris


Similar Topics