Huisdier

Huisdier

Author
Message
Profile Picture
Posted Mon 29 Jan 2024 11:36 AM
View Quick Profile
Gaining Respect
Gaining Respect (172 reputation)Gaining Respect (172 reputation)Gaining Respect (172 reputation)Gaining Respect (172 reputation)Gaining Respect (172 reputation)Gaining Respect (172 reputation)Gaining Respect (172 reputation)Gaining Respect (172 reputation)Gaining Respect (172 reputation)
Gold Achievements 1 Silver Achievements 1 Bronze Achievements 6
Posts: 1
Group: Community Member Last Active: Mon 29 Jan 2024 11:42 AM Visits: 2
Hallo! Kan ik mijn huisdier (Flatcoated retriever) meenemen naar Ierland vanuit Nederland? En heb je tips?
Tags
Profile Picture
Posted Mon 29 Jan 2024 4:57 PM
View Quick Profile
Community Expert
Community Expert (181 reputation)Community Expert (181 reputation)Community Expert (181 reputation)Community Expert (181 reputation)Community Expert (181 reputation)Community Expert (181 reputation)Community Expert (181 reputation)Community Expert (181 reputation)Community Expert (181 reputation)
Gold Achievements 1 Silver Achievements 2 Bronze Achievements 13
Posts: 20
Group: Community Moderator Last Active: Sat 22 Jun 2024 4:26 PM Visits: 1.7K
Hallo Geesje,

Wat een leuk idee om met je trouwe viervoeter naar Ierland te gaan! ☘️🐕 Jullie staan op het punt om samen herinneringen te maken waar je nog jaren van gaat genieten. 😊

Elk groot avontuur vraagt om een goede voorbereiding. Denk aan het regelen van een EU-dierenpaspoort, een up-to-date rabiësvaccinatie, het zorgen dat de microchip goed werkt, en een recente ontwormingsbehandeling. Controleer ook de regels van je luchtvaartmaatschappij of veerdienst over het reizen met huisdieren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Klinkt als veel, maar het is als het inpakken van je koffer: even een checklist afwerken en je bent klaar voor vertrek! 

En dan... Ierland ontdekken met je hond! Het groene eiland staat bekend om zijn gastvrijheid, ook voor viervoeters. Je vindt er tal van wandelpaden, stranden en parken waar je samen met je hond kan genieten. Ook zijn er veel hondvriendelijke hotels en accommodaties. Ierse pubs zijn ook heel gastvrij voor honden, dus na een lange dag verkennen kunnen jullie samen ontspannen met een pint (of een waterbakje)! Het zou een goed idee zijn om van tevoren al wat te speuren naar hondvriendelijke plekjes. Zo weet je precies waar je samen met je trouwe metgezel welkom bent.

Heb je al een lijstje gemaakt van alle plekken die je wilt bezoeken, of zeg je "laten we de weg volgen en zien waar we uitkomen"? Of je nu al een route hebt uitgestippeld of liever spontaan op avontuur gaat, het wordt hoe dan ook een reis vol verhalen en ontdekkingen.

Groetjes! ✨


Similar Topics